Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Втрата форми грудей


«Раніше було краще» - цей вислів, напевно, знає кожен. Жінки особливо часто повторюють цю фразу, коли дивляться в дзеркало. Але невже «добре» було тільки в минулому?

Те, що тіла змінюються протягом життя, не погано і не дивно - це нормально і природно. Подобається нам це чи ні, але живіт стає м'яким, попа - плоскою, а груди втрачають форму і пружність. Карати і звинувачувати себе за це не має сенсу, правда ж? Саме тому варто звернути увагу на речі, які підходять новим формам. Авжеж, ми можемо дотримуватися збалансованого харчування, відмовитися від алкоголю та нікотину, постаратися мінімізувати стреси і займатися спортом для підтримки здорового тіла та фігури. Однак, ми в силах лише мінімально впливати на зміни наших грудей.

З роками стан грудей і їхня форма змінюються. У молодості вони зазвичай пружні, але після 30 років починають обвисати. Причиною таких змін можуть бути гормональний збій, вагітність або грудне вигодовування. В даних випадках збільшення або зниження ваги впливає на зміни розміру, пружності та форми грудей і навіть на появу розтяжок. Багато жінок також помічають зміни в грудях, коли припиняють регулярно займатися спортом. Без тренувань м'язи грудної клітини, зв'язки і сухожилля стають слабкими. Це природна реакція організму.

Ми не сильно впливаємо на зовнішній вигляд грудей, адже природа дала нам багато чого, що, на жаль, ми не можемо змінити. Навіть якщо з віком розмір нашого одягу не змінюється, груди будуть виглядати по-іншому. Саме тому не варто так хвилюватися, коли груди змінюються природним чином. Це життя.

Єдине, на що варто звернути увагу при вікових змінах грудей - придбання відповідного вашим грудям бюстгальтера. Нічого страшного, якщо груди втрачають форму! Просто придбайте бюстгальтер, який краще їх підтримує. Таким чином, Ви будете виглядати так само добре, як раніше і відчувати себе чудово.

Бюстгальтери на всі випадки життя:

Для жінок з великими грудьми колекція
Rosa Faia пропонує великий вибір фасонів, розмірів і дизайнів - в тому числі, з системою спеціальної підтримки «Big Cup».

Під час вагітності Вам допоможе колекція
Anita Maternity.

Після операцій на грудях ідеально підійде колекція
Anita care. Моделі спеціальної білизни з цієї колекції сподобаються жінкам різного віку та задовольнять найвибагливіший смак.

Якщо з роками фігура втратила колишню стрункість,
корегуючі бюстгальтери та грації з колекції Anita since 1886 допоможуть повернути спокусливі вигини.

Немає причин хвилюватися. Минуле зовсім не було краще ніж сьогодні: ми просто не були такими мудрими, досвідченими, розумними і красивими, як сьогодні ...

Матеріал переведений з блогу
 The world of Anita.

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами