Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Текстильний протез

blog-tekstilniy-protez

Компанія Anita підтримує жінок у різних життєвих ситуаціях. Особливо трепетне ставлення до продукції та клієнтів Anita Care. І це не лише слова, а й факти: товари Anita Care зберігаються у найдоступнішій частині центрального складу на першому поверсі, щоб не сповільнювати відправки ні на хвилину.

Жінки, які перенесли операцію на грудях, можуть відчути турботу людей, які невпинно думають про їхній комфорт. Співробітники Anita розробляють та виготовляють необхідну білизну та протези, намагаючись привнести впевненість у життя кожної жінки, щоб період реабілітації та подальшого життя був максимально здоровим та комфортним.

Час “відразу після операції” – найбільш складний, як фізично, так психологічно. Незалежно від свого самопочуття жінка хоче виглядати гідно. Anita Care постаралася максимально спростити турботи жінки у цей період щодо зовнішнього вигляду.

Для вирішення цього завдання Anita Care розробила первинний комплект, який складається зі спеціального ліфа та текстильного протезу. Про ліф ми вже розповідали.

Сьогодні йтиметься про текстильний протез.

Так, через 1,5 – 2 місяці після операції жінка підбере силіконовий протез, який виконуватиме не лише косметичні функції, а й благотворно впливатиме на стан здоров'я – компенсувати необхідну вагу.

Чому недоцільно підібрати силіконовий протез раніше?

Після будь-якої операції може змінюватися вага - в результаті прийому рекомендованих лікарем препаратів або як результат післяопераційного відновлення організму.

Зі зміною ваги може змінитися і вага здорових грудей. Купуючи силіконовий протез відразу після операції, жінка ризикує через 1,5 -2 місяці побачити різницю ліворуч і праворуч, якщо вага все-таки зміниться.

На даному етапі – відразу після операції навантажувати поки що не загоєну область грудей нічим не можна. Необхідно використовувати дуже легкий, абсолютно нейтральний в екологічному сенсі протез, який не впливатиме на прооперовану область.

Як тільки жінка знімає пов'язку і готується до виписки з медичного закладу, вона може одягати текстильний протез Anita.

Він є м'якою, практично невагомою подушечкою тілесного кольору, наповненою спеціальним медичним волокном, за рахунок якого вона має об'єм. Крім того, у комплекті з протезом йде мішечок з додатковим медичним волокном, за допомогою якого сама жінка може його "дорегулювати".

Хочемо звернути увагу, що медичне волокно не є звичайним синтепоном, хоча на вигляд дуже його нагадує. У нього є вкрай необхідна властивість: медичне волокно не викликає жодної алергії та подразнення. Тканина, з якої виконаний протез, має такі ж властивості.

Текстильний протез дозволяє жінці вже через кілька днів після операції мати можливість виглядати "не привертаючи до себе особливої ​​уваги".

Коли мине час, і у жінки з'явиться силіконовий протез для постійного носіння, текстильний протез грудей ще довго служитиме їй у домашній обстановці. Кожен із нас, коли ми вдома, хоче носити максимально комфортний одяг. Для наших жінок додатковим елементом одягу може стати первинний комплект.

Ми сподіваємося, що продукція Anita Care допоможе вам подолати будь-які складнощі та зробить ваше життя комфортним та затишним.

Супутні товари

5315Х • топ післяопераційний • чорний

5315Х • топ післяопераційний • чорний

Модель ISRA 5315Х. Післяопераційний бюстгальтер із застібкою спереду, легко одягати самостійно відразу після операції, не відчуваючи дискомфорту та незручностей. Максимальний вміст бавовни! Післяопераційний бюстгальтер ISRA зручно прилягає до шкіри. Всі елементи: бейка в області пройми та декольте, стрічка під грудьми − виконани з м'якої тканини та ідеально скроєни. Гладкі вбудовані кише..

900грн. 1300грн.

1019X • протез текстильний

1019X • протез текстильний

Первинний протез   1019Х I TriFirst Первинний текстильний легкий протез Для будь-якого боку Показання - Одразу після операції, коли необхідна щадна делікатна підтримка - У подальшому - для носіння удома - Об'єм наповнювача регулюється індивідуально за допомогою медичного флісу - Легкий текстильний протез не замінює силіконовий протез Властивості - М'яка формована..

800грн. 900грн.

5315Х+1019Х • комплект текстильний протез та післяопераційний топ • чорний

5315Х+1019Х • комплект текстильний протез та післяопераційний топ • чорний

Рішення, яке дозволить миттєво відчути себе комфортно і впевнено - первинний комплект Anita care, що складається з післяопераційного ліфа, в який вкладається текстильний протез. Одягти такий комплект можна відразу в клініці.  У комплект входить 1 протез. У разі двосторонньої мастектомії другий протез 1019Х можна придбати додатково. Топ – виконаний у формі майки із застібкою сперед..

1700грн. 2200грн.

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами