Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Силіконові протези

silIkonovI-proteziМинуло два місяці після операції. Життя не зупинилося, як може здалося в якийсь момент, воно просто змінилося. Настав час підібрати білизну та протез для постійного носіння.

Так, це новий аксесуар у вашому житті. Але є фахівці, які 40 років створюють, удосконалюють та вигадують все нові склад та форму грудних протезів.

Фірма Anita виготовляє протези молочної залози Anita care на власній фабриці в місті Бад Тольц (Верхня Баварія, Німеччина) вже 40 років.

Особливості протезів Anita care: вони поєднують у собі природний вигляд та оптимальний комфорт під час використання. Післяопераційні нерівності та недостатній обсяг власних тканин м'яко згладжується за допомогою протезу. Вам не доведеться турбуватися про те, що щось тисне чи заважає. Ми пропонуємо рішення, яке найкраще підійде саме вам. Ви можете покластися на нас. Наш досвід та знання допоможуть вам на життєвому шляху.

Якщо ваш протез непомітний, це означає Anita!

Природна сполука: протези молочної залози Anita care складаються з силікону та поліуританової плівки. Численні дерматологічні та фізіологічні тести показали: Ви можете носити протез Anita care у бюстгалтері чи купальнику, ні про що не переймаючись. Як силікон, так і поліуретан виготовляються із натуральних матеріалів. Плівка, яка покриває протез, начебто "друга шкіра". Вона надзвичайно міцна та захищає силікон від впливу таких речовин, як жир, олія, хлор та морська вода. Силікон чудово сумісний у шкірі! Крім того, такі властивості силікону, як вага, м'якість і здатність "хитатися" дуже близькі до властивостей жіночих грудей. Цей матеріал дуже швидко набуває температури тіла. Ви приємно здивуєтеся як швидко ви перестанете відчувати різницю температур протеза та вашого тіла.

Хочемо звернути увагу, що функція силіконового протезу не лише косметична. Він відіграє важливу роль у балансуванні маси тіла – симетрично компенсує навантаження.

Кожна жінка має свої особливості тіла. Звичайно, Anita не може повторити абсолютно все різноманіття, але ми прагнемо задовольнити будь-які потреби для різної будови тіла та способу життя.

Anita виготовляє такі види протезів:

Полегшені двох видів – за рахунок форми та за рахунок формули силікону та повноважні.

Самій жінці - нефахівцеві розібратися з цим різноманіттям видів та розмірів складно та часто неефективно. Тому для того, щоб купити перший протез молочної залози, який ідеально підійде саме Вам, ми радимо обов'язково зайти до наших консультаційних кабінетів та дозволити консультантам підібрати найкращий варіант. Наші фірмові Кабінети Anita care в Україні працюють у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі та Харкові. В інших містах ми працюємо через партнерів. Для постійних покупниць, які вже точно знають, які моделі протезів та білизни Anita care їм підходять ідеально, наш сайт працює як інтернет-магазин.

Слід зазначити, що силіконові протези не рекомендується підбирати раніше, ніж організм відновиться після операції. І справа не тільки в тканинах, що гояться, що вимагають дбайливого відношення. Справа ще й у загальній перебудові організму, вираженій у тому числі у зміні ваги. Саме тому два місяці – зазвичай достатній термін, щоб організм стабілізувався і можна було підібрати білизну та протез відповідного виду та розміру. При цьому наші фахівці вважають, що для кращого результату необхідно спочатку підібрати бюстгальтер, а потім протез.

І, без сумніву, наші фахівці найкращим результатом вважають ваш комфорт та впевненість у собі!

Супутні товари

1051X • протез силіконовий полегшений

1051X • протез силіконовий полегшений

     Легкі та м'які  1051Х I TriNature SoftLite Для будь-якого боку Показання - Компенсація після радикальної операції - Приховує нерівності тканин - При важкому бюсті - При лімфодемі - Підходить для занять спортом Властивості - З легкого силікону з системою Flex-Gap (на 35% легше, ніж повні протези із звичайного силікону)     ..

5400грн.

1054X • протез силіконовий полегшений

1054X • протез силіконовий полегшений

     Полегшені для спорту  1054Х I Active Для будь-якого боку Показання - Компенсація після радикальної операції - При важкому бюсті - При лімфодемі - Підходить для занять спортом - Оптимальна модель для плавання Властивості - Протези зі спеціальним запатентованим дизайном тильного боку розроблені для тих, хто потребує в полегшеному протезі - Скороченн..

4650грн.

1084L • протез силіконовий полегшений для лівої сторони

1084L • протез силіконовий полегшений для лівої сторони

Полегшені для спорту  1084L Active Asymmetric Можно застосовувати зліва Показання - Компенсація після радикальної операції - Відновлення обсягу в пахвовій області - При важкому бюсті - При лімфодемі - Підходить для занять спортом Властивості - Протези зі спеціальним запатентованим дизайном тильного боку розроблені для тих, хто потребує в полегшеному протезі - Незамінні для з..

4650грн.

1084R • протез силіконовий полегшений для правої сторони

1084R • протез силіконовий полегшений для правої сторони

Полегшені для спорту  1084 R Active Asymmetric Можно застосовувати зправа Показання - Компенсація після радикальної операції - Відновлення обсягу в пахвовій області - При важкому бюсті - При лімфодемі - Підходить для занять спортом Властивості - Протези зі спеціальним запатентованим дизайном тильного боку розроблені для тих, хто потребує в полегшеному протезі - Незамінні для..

4650грн.

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами