Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Спеціальні купальники

blog-spetsialni-kupalnikiУ корисності плавання, думаємо, нікого не треба переконувати. Це один із самих гармонійних видів руху. Для жінок, які перенесли мастектомію, плавання є обов'язковим елементом здорового життя. І хочемо помітити, що це один із найприємніших обов'язкових елементів.

У сучасному світі за наявності транспорту та басейнів, можливостей та бажань плавати можна цілий рік, незалежно від погоди.

Але кожна жінка, думаючи про плавання в купальному костюмі, хоче бути впевнена, що її зовнішній вигляд буде привабливим, самопочуття комфортним і нічого не обмежуватиме приємних рухів у воді. Anita Care подбала про все це!

Наші дизайнери, що створюють моделі купальників, постійно стежать за модними тенденціями, що відображають при розробці нових моделей. Ідеї втілюються в життя в нашому експериментальному цеху за тісної співпраці дизайнерів та закрійниць. Модель кожного нового купальника проходить безліч примірок протягом усього процесу розробки для забезпечення ідеальної посадки. Крім того, на всіх етапах від ідеї створення до останнього стібка виріб проходить суворий контроль якості. Особливості крою, що забезпечують комфорт від Anita:

• Досить високе декольте для надійної фіксації протеза та маскування нерівності післяопераційної поверхні

• Потайні кишеньки для протезу з боків забезпечують надійну фіксацію під час плавання

• Завдяки використанню особливих тканин та спеціальному крою протез непомітний

• Регульовані бретелі забезпечують додаткову функціональність

• Підвищена пройма гарантує надійну фіксацію та особливий комфорт під час рухів.

Вибирайте: цілісний купальник, бікіні чи танкіні. У наших салонах купальні костюми доступні цілий рік!

Хочеться зупинитися на деяких деталях:

• У всіх купальників вбудована м’яка стрічка під грудьми, яка не дає опускатися протезу

• За рахунок властивостей спеціальних тканин та ефективного крою спинки купальника він має можливість підтримувати груди без використання кісточок, які не рекомендують лікарі для жінок після мастектомії.

• Танкіні – це купальна маєчка, яку часто купують у комплекті з трусиками. Останні роки танкіні все більше набирає популярності. Майка Anita Care виконана таким чином, що її можна носити окремо як елемент літнього гардеробу.

Ви можете дізнатися більше про купальники після мастектомії виробника Anita (Німеччина), зв'язавшись з нами будь-яким зручним способом.

Також нагадаємо, що у серії Anita Since великий вибір білизни та купальників для пишної фігури

Супутні товари

6376 M2 • купальник післяопераційний суцільний

6376 M2 • купальник післяопераційний суцільний

Стиль PORTO – КУПАЛЬНИК СУЦІЛЬНИЙ Суцільний купальник у стилі Porto – це золотий гламур! Розкішний етнічний принт купальника чудово поєднується з цільною контрастною вставкою в ділянці декольте, яка на погляд добре конструює чашку в ділянці декольте. Якісні вироби, виготовлені з цілісного полотна, зачаровують на сонці м'яким мерехтливим ефектом. Вбудовані м'які чашки та ..

3535грн.

6360 M2 • купальник післяопераційний суцільний

6360 M2 • купальник післяопераційний суцільний

Стиль TERESINA - КУПАЛЬНИК СУЦІЛЬНИЙ Гламурна заява для особливого зовнішнього вигляду. Класичний суцільний купальник уміло привертає до себе увагу асиметричними рюшами спереду, що створює ефект схуднення. Справжньою родзинкою є не тільки золотий мерехтливий етно-принт, а й золота металева окантовка на лицьовій стороні, що привертає увагу. Регульовані бретелі, м'яка чашка та фун..

3535грн.

6222 M2 • купальник післяопераційний суцільний

6222 M2 • купальник післяопераційний суцільний

Стиль COLINA - КУПАЛЬНИК СУЦІЛЬНИЙ Безтурботні дні на пляжі гарантовані з купальником Style Colina. Суцільний купальник спортивного крою з дуже високим декольте, варіативним вирізом на шиї та регульованими лямками. Золотий рядок і пастель в обробці пройм і вирізу надають чорному купальнику чарівну розкіш. Спеціальні кишеньки для протезів із двох сторін Склад тканини: 74..

2950грн.

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами