Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Компресійні рукава

blog-kompresIyni-rukavi1Лімфатична система людини – це частина судинної системи, яка бере участь в обміні речовин, очищенні її клітин та тканин. Рухається лімфа (рідина всередині лімфосистеми) за допомогою м'язів, між якими розташовані лімфатичні судини. Це і вся теорія, яка допоможе зрозуміти важливість виробів, про які хочемо поговорити.

Крім фізіологічної теорії, нам варто поговорити про практику проведення операцій мастектомії. Часто внаслідок такої операції порушується цілісність лімфатичної системи. І тому рух лімфи по організму може бути затруднений - розвинеться лімфостаз.

Наше завдання – допомогти організму запобігти лімфостазу або пом'якшити його наслідки.

Профілактика лімфостазу може вестись у кількох напрямках:

1. Носіння правильної білизни та аксесуарів

2. Спеціальні вправи

3. Носіння спеціальних компресійних виробів.

Далі йтиметься саме про компресійні вироби.

Оскільки операція мастектомії зачіпає верхній плечовий пояс, ми говоримо про компресійні рукави після мастектомії.

Компресійні рукави бувають лікувальні та профілактичні. Лікувальні – рукави з вищим ступенем (класом) компресії.

Рукави, розроблені Anita Care – це профілактичні вироби. Їхня перевага – це можливість постійного носіння у разі схильності до лімфедеми.

Компресійні рукави Anita Care мають профілактичну дію за рахунок спеціально розробленої Компанією формули тканини Lymph O Fit. Це спеціальна фактурна тканина з пухирцями з виворітного боку. Вона має масажний та дренажний ефект на підшкірні шари тканини та дрібні лімфатичні судини, завдяки чому активується відтік лімфи, і процес загоєння післяопераційного шва йде швидше. Правильний склад тканини забезпечує гарне відведення вологи та циркуляцію повітря, які, у свою чергу, створюють сприятливий мікроклімат на поверхні шкіри. Ця тканина використовується для зменшення легкої лімфедеми, профілактики гематом та фіброзів.

Компресійний рукав після мастектомії Anita Care має плоскі шви, які не надають додаткового тиску по шву.

blog-kompresIyni-rukavi2blog-kompresIyni-rukavi3Рукави виробляються кількох видів – з напіврукавичкою та без.

Навіть якщо у вас немає захворювань, пов'язаних з лімфасистемою після перенесеної операції мастектомії, фахівці радять придбати компресійний рукав і мати його "під рукою". Оскільки якщо жінка помічає набряки, то одягнути рукав потрібно досить швидко, щоб запобігти подальшому розвитку лімфостазу

Рукав компресійний рекомендують обов'язково надягати при вимушених фізичних навантаженнях, далеких переїздах і особливо при перельотах.

Для того, щоб рукав справляв сприятливий вплив, дуже важливо його правильно підібрати. У цьому вам допоможуть професійні консультанти в наших салонах, де ви зможете купити ці компресійні вироби.

Продукція Anita Care принесе вам максимальний комфорт у будь-якій ситуації!

Також компресійний рукав може стати частиною тактичної амуніції, як тактична білизна із спортивної серії Anita Active.

 

 

 

 

 

 

 

 

Супутні товари

1115 • рукав компресійний • тілесний

1115 • рукав компресійний • тілесний

Рукав компресійний  Limph-O-Fit Ступінь компресії 1 (легка) Тканина/дизайн Інновацiя вiд Anita - тканина Limph-O-Fit Рукав довжиною до плеча з контурним вирізом по верхній кромці. Комфортна силіконова стрічка з внутрішньої сторони для фіксації верхньої частини рукава. Особливий крій в області передпліччя запобігає набряк руки. Підбір розміру компресійного рукава повинен здійснюватис..

1700грн. 1899грн.

1113 • компресійна рукавичка • тілесна

1113 • компресійна рукавичка • тілесна

Компресійна рукавичка  Limph-O-Fit Ступінь компресії 1(легка) Тканина/дизайн Рукавичка доходить до середини передпліччя Край на пальцях, що не вимагає обробки (чистий) не врізається Обрізаний крій великого пальця забезпечує хорошу компресію на долоню По верхній кромці є спеціальна стрічка, що запобігає сповзання і здавлювання Показання При легкому ступені лімфостазу в руці Принцип..

1250грн.

1114 • рукав компресійний • тілесний

1114 • рукав компресійний • тілесний

Рукав компресійний Ступінь компресії 1 (легка) Компресійний післяопераційний рукав Anita Care 1114 від плеча до зап'ястя забезпечує легкий ступінь компресії. Рукав необхідно використовувати у перші 1,5-2 місяці після операції та при фізичних навантаженнях, при переїздах, перельотах та заняттях спортом для профілактики лімфостазу. Рукав виготовлений з інноваційної тканини від Anita - Limph..

1600грн. 1780грн.

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами