Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Anita • Про работу кабінетів

pro-kabinetНавіщо на світі є друзі!

У мене є найкраща подруга Ірина. Вона – життєрадісна, цілеспрямована людина, завжди знає, що потрібно робити і як допомогти, у разі потреби, собі та оточуючим. Але рік тому з нею трапилася історія. Вона дізналася про свій діагноз та алгоритм лікування. Мала бути операція на грудях - мастектомія.

Ірина дуже змінилася – вона рухалася як робот-автомат, погано орієнтуючись у просторі, та не розуміла, що робити після операції. Настала моя черга підтримати подругу.

На допомогу прийшов, як завжди, інтернет. Я знайшла інформацію про кабінети ANITA CARE в Україні та зрозуміла, що тут нам можуть допомогти. Поки Ірина перебувала в лікарні, я вирішила побачити все на власні очі – зателефонувала і домовилася про зустріч із менеджером. Я помітила, що консультанта зовсім не здивував мій візит. Вона сказала, що досить часто спілкування з клієнткою починається з родичів та друзів, які бажають покращити якість життя своїх близьких.

Коли я прийшла до кабінету, звернула увагу, що він знаходиться у зручно доступному, але в відокремленому місці, де складно зустріти будь-яких інших людей. Це важливо не тільки з погляду приватності, але й з фактором меншої ймовірності зустрітися з переносником вірусів, що в стані лікування є вкрай важливим. Крім того, менеджер розповіла мені, що всі предмети дезінфікуються, менеджер користується рукавичками, якщо цього вимагає стан клієнтки. Оскільки медичні показання деяких клієнток вимагають пити багато рідини, то важливо було самій переконатися у наявності комфортного санвузла та питної води.

Сам кабінет мене вразив чистотою та затишком, продуманістю кожної деталі. Я зрозуміла, що тут Ірині буде комфортно та безпечно. У кабінеті є диван, перевдягальня достатнього розміру з поличками та вішалками, щоб можна було зручно розмістити свої речі. Всі ми знаємо, як можуть дратувати начебто незначні дрібниці. А якщо людина перебуває у стресовому стані, то це особливо важливо.

Менеджер дуже кваліфіковано розповіла мені про порядок дій у нашому випадку. Спочатку знадобиться підібрати компресійний рукав, потім первинний комплект, потім спеціальну білизну та силіконовий протез. І все це потрібно робити саме у свій правильний час. Наприклад, рукав оптимально підбирати на 5-6 день після операції, щоб він почав якнайшвидше приносити свій профілактичний ефект. Якщо все необхідне підбирати пізно, це приносить додатковий психологічний і фізичний дискомфорт жінці, яка перенесла операцію. Підібрати все відразу неможливо, оскільки організм жінки може сильно змінюватися після перенесеної операції (наприклад, її вага).

Все потрібно робити вчасно та правильно! Фахівці правильно підберуть розмір. Жінці не потрібно самій вникати у тонкощі підбору – надто багато деталей. Неправильний вибір призводить до того, що користь, на яку очікує жінка, може перетворитися на шкоду. І, як кажуть консультанти, це не такий рідкий випадок. Багатий досвід та спеціальне навчання дозволяє їм кваліфіковано робити свою роботу, перетворюючи ваш візит на безпосередню дружню розмову з гарним результатом не на один місяць. Доказом цього є той факт, що багато клієнток, побувавши в кабінеті ANITA CARE один раз, повертаються і стають постійними клієнтками.

Хочу зауважити, що багато з того, про що розповіла, я почула ще від менеджера, зателефонувавши їй.

А наша історія закінчилась оптимістично. Виявилось, що Ірина сама в медичній установі вже чула про ANITA CARE. Вислухавши моє докладне оповідання, вона швидко прийняла рішення і відвідала разом зі мною кабінет у Харкові. Тут їй допомогли підібрати все необхідне з комфортом та добрим словом. Це було дуже необхідно, особливо коли вперше Ірина потрапила сюди прямо з лікарняної палати. Для того, щоб моя подруга не відчувала незручність, купуючи продукцію європейського виробника, я подарувала їй Подарунковий сертифікат ANITA CARE.

Тепер Ірина сама набуває необхідних їй речей і щось “для душі”. Я рада, що вона повернулася до своєї впевненості та спокою, а я змогла підтримати її у складний момент.

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами