Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Рубрика Anita • Unique Body Wear: салони Anita care

Наш фірмовий роздріб - салони Anita care.

Це особливе місце, яке ми створили для жінок, які зіткнулися з проблемами здоров'я грудей. Колекція Anita care поєднує спеціальні бюстгальтери та купальники "із секретом", текстильні та силіконові протези грудей, компресійні рукава і білизну після пластичних операцій, а також різні аксесуари, які допоможуть жінці відчувати себе комфортно і впевнено після операції.



Сьогодні в Україні працюють 5 фірмових салонів Anita care: у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі та Харкові. Там завжди спокійна і приємна атмосфера. Всі консультанти салонів проходять регулярну сертифікацію в Німеччині. У будь-який момент там представлений найповніший асортимент продукції Anita care, а якщо якогось артикулу немає, то консультант може замовити його саме з німецького складу. У салонах Anita care не тільки кожна жінка після мастектомії, але також і її родичі можуть отримати безкоштовну консультацію з підбору протезів і білизни, почути рекомендації для розробки руки з прооперованої сторони і, в цілому, рекомендації щодо поведінки в післяопераційний період.




Українська команда Anita care невелика, але, без перебільшення, кожен в ній розділяє і пропускає через себе єдину місію: давати впевненість після операції на грудях кожній жінці, пропонуючи гарну і якісну білизну та аксесуари, дарувати радість і комфорт. Це по-справжньому унікальний простір. Розкажіть про це тим, для кого це може бути важливо!

Фахівці Anita care завжди на зв'язку: +38 (050) 364 29 90 ❤

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами