Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Рекомендації для примірки: бюстгальтери різних типів



Рекомендації для примірки

Кожен з Вас без сумніву знає: в магазинах одежі або ж в інтернет-магазинах білизни вибір бюстгальтерів дуже великий. Існують різноманітні варіанти, дизайни та стилі. Проте у чому полягають певні відмінності? Розглянемо список і особливості основних моделей.


Стовідсоткова підтримка: Бюстгальтер на кісточках
«Класика» серед бюстгальтерів: Бюстгальтер на кісточках протягом багатьох поколінь є найкращим супутником багатьох жінок, і підходить як і для компактних, так і для пишних грудей. Його особливість - пластикові або металеві кісточки, розташовані під чашками. Вони забезпечують додаткову підтримку грудей і формують чудову зону декольте без обмежувальних відчуттів. Є безліч варіантів бюстгальтерів на кісточках: бюстгальтери з додатковими подушечками і без, з окремими або м'якими вшитими підкладками. Вам надається величезний вибір ...
 
 
Більше впевненості: Бюстгальтер із щільною чашкою та T-Shirt-bra
Ваш бюстгальтер часто негарно виглядає під футболкою або іншим одягом з гладкого трикотажу? Тоді бюстгальтер із щільною чашкою та T-Shirt-bra (так званий «бюстгальтер під футболку»), на кісточках або без них, допоможуть у вирішенні цієї проблеми. Чашки даних моделей спочатку виготовлені зі спіненого мікроволокна і позбавлені незручних швів, які можуть спричинити дискомфорт і натискати м'які тканини грудей. Крім того, щільні формовані чашки надають грудям красиву округлу форму і вирішують проблему помітного рельєфу грудей: приховують виступаючі соски.

 

Шикарна м'якість: Бюстгальтер з м'якою чашкою без кісточок
Комфорт особливо важливий: сьогодні бюстгальтери з м'якою чашкою без кісточок є абсолютним трендом у світі білизни. Нічого дивного: таку модель білизни дуже зручно носити. До того ж бюстгальтер з м'якою чашкою підходить не тільки жінкам з маленькими грудьми, але і для великих розмірів існує безліч варіантів такої білизни. Самопочуття на всі 100!

 

Ідеальне декольте: Бюстгальтер балконет
Продемонструйте своє декольте у всій красі: бюстгальтер балконет. Але що відрізняє цю білизну від інших моделей? Все дуже просто: по-перше, форма. Бюстгальтер моделі балконет має відкриті чашечки, які закривають груди тільки наполовину або на ¾. По-друге, бретелі такої моделі зміщені до бічної сторони чашечки, а сама чашечка має практично горизонтальний верхній край, надаючи грудям форму балкона. Такі бюстгальтери зроблені для глибокого декольте, як наприклад у баварської сукні дірндл, а також для жінок з маленьким або середнім розміром грудей.

 

Новинка: Бюстгальтер Spacer
На перший погляд можна сплутати бюстгальтер Spacer з класичним T-Shirt-bra, але за названим ім'ям стоїть набагато більше. Основна характеристика моделі Spacer - високотехнологічний матеріал, який дуже приємний для шкіри грудей. Він складається з декількох шарів, з'єднаних як пружна тривимірна сітка, тому є легким і дихаючим.

 

Матеріал переведений з блогу The world of Anita.
 
Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами