Восстановить пароль

Нет учетной записи?

Зарегистрироваться

Anita • Unique Body Wear: белье после пластики груди

А ви знали, що Anita - найкращий помічник дівчат, які зважилися на пластичні операції?

Успіх і прекрасні результати пластичних операцій залежать від трьох головних складових:
1) професійного досвідченого і талановитого хірурга
2) індивідуальних особливостей організму жінки
3) правильної післяопераційної білизни

При збільшенні, зменшенні, підтяжці і реконструкції грудей, а також при різного виду ліпосакцій носити спеціальну білизну строго обов'язково. Яка саме білизна і як довго носити, визначає лікар.


Післяопераційна білизна (часто її називають корсетами або бандажною білизною) має безліч своїх особливостей. Як правило, така інша білизна - компресійна (здавлює в певних місцях і з правильною силою). При пластичних операціях грудей компресійні бюстгальтери відповідають за оптимальну стабілізацію форми і нерухомість імплантів. Простіше кажучи, вони фіксують імпланти точно на тому місці, де їм потрібно прижитися і "прирости". Потрібна велика витримка, щоб носити таку білизну, наприклад, півроку! Але результат того вартий!



Для того, щоб носити відчутно здавлюючу і кожен день однакову білизну так довго, потрібно, щоб вона була максимально продуманою і комфортною. Білизна Anita саме така. Вона надає масажну і дренажну дію на підшкірну тканину і дрібні лімфатичні судини. А ще вона дуже "дихає" - тільки маючи досвід носіння такої білизни можна зрозуміти наскільки це важливо.

Anita випускає безліч різних моделей білизни після пластичних операцій. Ми вміємо порадити потрібні моделі і підібрати правильні розміри в індивідуальних випадках - як самим дівчатам, так і хірургам при підготовці до операцій. З Anita на одне хвилювання перед операцією стає менше: ця білизна не підведе!


Написать в телеграм Написать в вайбер Обратный звонок
×
Связаться с нами