Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Рубрика Anita • Unique Body Wear: післяродовий бандаж ReBelt Panty



9 місяців вагітності та пологи позаду, а довгоочікуване знайомство з малюком відбулося!
Змінилося абсолютно все! І звичайно, дуже змінилася фігура.

Anita відоме те почуття, з яким дівчата дивляться на свій живіт в перші тижні після пологів. І відомо, чим допомогти. Саме тому післяродовий бандаж Anita - обов'язковий товар в асортименті будь-якого магазина або відділу для мам практично в усьому світі.

Бандаж ReBelt Panty (арт. 1885) не просто «утягує». Відразу ж після пологів він підтримує передню стінку живота, доки з цією функцією погано справляються м'язи, що розтягнулися. При цьому внутрішні органи правильно повертаються на свої «довагітні» місця, а м'язи і шкіра швидше приходять в норму. Носити такий бандаж після природних пологів дуже корисно, а після кесаревого розтину і зовсім обов'язково: загоєння пройде набагато легше, швидше і правильніше.

Принципи Anita завжди незмінні: безпека + збереження краси + повний комфорт!

Бандаж високо і повністю захоплює область живота, таза і стегон, і за рахунок того, що виконаний у вигляді трусів, «сидить, як влитий» - не з'їжджає, не збивається і не задирається при будь-яких рухах. Він надійно охоплює всю «проблемну зону», випрямляючи поставу і миттєво роблячи силует стрункішим. При цьому в ньому зручно рухатися, нахилятися, сидіти і лежати. Такого бандажа немає в жодного іншого виробника.

Протягом якого періоду потрібно носити післяпологовий бандаж Anita? Як правило, до півроку. Але зазвичай дівчата бачать чарівний ефект набагато раніше! ❤

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами