Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Рубрика Anita • Unique Body Wear


Особливо важливий напрямок Anita – турбота про жінок після операції на грудях. Ця колекція так і називається: Anita Care. І в ній є один товар, мати який необхідно абсолютно кожній жінці, якій була зроблена операція.

Це 
компресійний рукав.



Дуже частим наслідком операцій на грудях стає порушення відтоку лімфи і набряк руки (лімфостаз або лімфедема). Вилікувати лімфостаз, що вже з'явився, повністю не можна, з часом він стає все щільніше, це відчувається як роздута, туга рука, і помітно неозброєним оком: одна рука стає більше іншої. Потрібно робити все можливе, щоб запобігти появі цієї неприємної проблеми. Ефективним засобом профілактики і зменшення набряку є компресійний рукав.

Рукава Anita Care виготовляються з унікальної тканини Limph-O-Fit і мають необхідний (перший) клас компресії. Внутрішня поверхня рукава – рельєфна. За рахунок фактурності тканини і ефекту компресії рукав надає масажну і дренажну дію на підшкірну тканину і на лімфатичні судини, активізуючи струм лімфи, запобігаючи її застій в тканинах руки. Він полегшує неприємні відчуття і зменшує набряклість.

Відгуки лікарів і покупців підтверджують: компресійні рукава Anita Care – кращий засіб профілактики і полегшення лимфостазу, що вже проявився. Розкажіть про це тим, для кого це може бути важливо! ❤

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами