Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Рубрика Anita • Unique Body Wear: носите ви грації?

Згадайте свої думки під час споглядання старовинних картин із красунями на балах або фото актрис часів розквіту стилю New Look. Розкішні вбрання, блискучі коштовності, "осині" талії і такі точені фігурки! Хто з сучасних дівчат хоча б раз не ловив себе на мріях про корсет!

Корсети минулих століть були справжніми тортурами і шкодили жіночому здоров'ю. Відмовившись від них, жінки в прямому сенсі слова зітхнули з полегшенням! Але чи є альтернатива?



Грація! – не тільки слово, що означає гарну поставу і красу рухів, але також і особливий вид білизни. Це корсет без шнурівки, який за рахунок крою та спеціальних щільних гладких тканин одночасно підтягує область живота і боків, формує талію, вирівнює лінію стегон, підтримує, "збирає" і піднімає груди. Це справжній модулятор гарної постави! Грації незамінні під обтягуючі сукні та сукні з тонких тканин. А ще - це сам по собі дуже сексуальний предмет жіночого гардеробу.

Важливий момент: на відміну від різної утягуючої або коригуючої білизни, грації Anita унікальні тим, що краса ніколи не йде на шкоду здоров'ю і комфорту.

А в вашому білизняному гардеробі вже є грація? ❤

 

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами