Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Рубрика Anita • Unique Body Wear: перший спортивний бра Anita з щільною чашкою

Чого ми хочемо і чекаємо від бюстгальтера?
Кожна наша читачка легко складе цілий список своїх побажань! І серед них напевно буде одне побажання дуже делікатного характеру...

Щоб бюстгальтер приховував рельєф грудей. Інакше кажучи, щоб через бюстгальтер не були помітні соски. Кожна з нас унікальна, і багато дівчат, які мають яскраво виражені соски, з цієї причини завжди носять тільки білизну з щільними чашечками.

Але як бути зі спортивною білизною? Адже в ньому категорично не можна використовувати поролон!
А спортивні бра - це не тільки білизна, але й форма. До того ж, тренування на повітрі і в залі виявляють проблему сосків особливо гостро. Це делікатне питання стало справжнім викликом для конструкторів Anita!

Близько двох років йшли розробки, в результаті яких навесні 2016 року з'явилася революційна модель
Air control padded (артикул 5544).

Дизайнери і конструктори-розробники проявили абсолютно новий підхід для створення цього спортивного бра. Вони створили м'яку вставку трикутної форми, завдяки якій лінія грудей залишається рівною, соски не виділяються крізь тканину чашки.
 
 
Дельтовидна спінена щільна вставка бра 5544 закріплена в трьох стратегічних точках, а повітропроникна сітка стабілізує груди всередині чашки і забезпечує максимальну підтримку. Ця конструкція є на сьогодні абсолютним нововведенням у створенні спортивних бра, і Anita запатентувала її унікальний дизайн.

Новий бра
Anita Active Air control padded 5544 миттєво злетів у лідери продажів по всьому світу і завоював нагороди ISPO за кращий спортивний дизайн! Максимальна фіксація грудей + капілярна система потовідведення + вирішення питання виступаючих сосків + розмірний ряд від АА до Н + сексуальний дизайн - такого поєднання характеристик не створював ще ніхто! Протестуйте цей бра самі, щоб переконатися в його унікальності! ❤

 



 
Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами