Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Anita • Unique Body Wear: найлегший у світі спортивний бра

Кожну модель білизни Anita можна назвати у чомусь "най-най". І сьогодні, коли від спеки плавиться асфальт, ми хочемо розповісти про найлегший спортивний бра!

Air control (артикул 5533) - офіційно найлегший спортивний бюстгальтер з максимальним ступенем фіксації грудей. У розмірі 75С він важить всього 51 грам!

Для порівняння, в 1 столовій ложці з гіркою поміщається 30 грамів борошна! Тепер унікальну вагу бра Air control уявити і оцінити стало легше, правда?




Для кого і в яких випадках вага екіпіровки стає настільки важливою? Звичайно, для професійних спортсменок, що проходять зважування перед змаганнями. Іноді всього пара грамів вирішує, в яку вагову категорію ввійде спортсменка, хто виявиться її суперниками в цій категорії. І в кінцевому рахунку, від цього може залежати перемога!

Але оцінити легкість, повітропроникність і незвичайний комфорт такого спортивного бра зможе будь-яка дівчина, яка веде активний спосіб життя. Біг, фітнес, танці або навіть подорожі, коли за день ви проходите по 20 км в нових містах і країнах, перельоти і переїзди між містами - все це найкраще середовище, щоб випробувати Air control в справі. Навіть провівши в такому бюстгальтері добу, ви побачите, що бретелі і пояс не залишили звичних червоних смужок на плечах і під грудьми. І вам не буде хотітися скоріше його зняти.




Для того, щоб створити настільки унікальну модель, Anita знайшла абсолютно нові поєднання тканин. Заради зменшення ваги конструктори відмовилися від махрової тканини фротте всередині чашок і звели до мінімуму кількість швів. А також по-новому продумали конструкцію підтримки. У підсумку вийшов не просто найлегший, але ще й такий, що скорочує коливання грудей майже на 80% бра в розмірному ряді від чашки А до чашки G! Браво, Anita! ❤

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами