Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Чому необхідно носити спортивну білизну?



Досить тривожним є той факт, що велика кількість жінок (особливо з невеликим розміром грудей) кажуть, що вони не носять спортивні бюстгальтери під час тренувань, використовуючи замість них звичайний повсякденний бюстгальтер, який за їх відчуттями, надає достатню підтримку для того, щоб впоратися зі звичними тренуваннями. Нам дуже шкода вас розчаровувати, якщо ви є однією з таких жінок, але це абсолютно не так.

Жоден з повсякденних бюстгальтерів не підходить для занять спортом, не залежно від розміру грудей, навіть якщо вправи, які ви виконуєте, не відносяться до спорту високої інтенсивності. Спорт високої інтенсивності, такий як біг або кінний спорт, може призвести до коливань грудей до 10 см вгору і вниз під час їх руху «вісімкою»! Ця кількість рухів (зовсім відмінна від нашої повсякденної діяльності) вимагає того, щоб бюстгальтер, який ми обираємо для наших тренувань, був з надійним ступенем підтримки, надійно утримував груди на місці й оберігав їх від рухів. Навіть якщо у вас чашка A або B, і ви вважаєте, що вам не варто хвилюватися з приводу коливання грудей, ви все-одно повинні підтримувати ваші груди належним чином, оскільки, як ми вже згадували раніше, якщо пошкодити чутливу тканину молочної залози, то вже не буде способів її відновити.


Anita active надає цілий ряд різних спортивних бюстгальтерів, які ви можете обрати залежно від обраного вами тренування.

Air Control (модель 5533)  – цей бюстгальтер є ідеальним, якщо ви займаєтеся тріатлоном або віддаєте перевагу практично невідчутним на тілі бюстгальтерам. Найлегший у світі на момент написання цієї статті, бюстгальтер 5533 Air Control з максимальним ступенем підтримки швидко сохне і не додає об'єму до вашого силуету. Він має двошарові безшовні формовані чашки і бретелі ергономічної форми зі спинкою з дихаючої сітчастої тканини. Бюстгальтер йде в наступних кольорах: чорний, білий, пряний апельсин або рожевий/антрацит (новинка з січня 2016).




Також вартий уваги easy on / easy off DynamiXstar з його продуманим дизайном бретелей, розробленим спеціально для Anita active. Цей інноваційний бюстгальтер з надійним ступенем підтримки став переможцем Red Dot design award у 2014 році. Падовані бретелі і ергономічний дизайн роблять бюстгальтер неймовірно комфортним, у той же час забезпечуючи максимальну підтримку під час заняття спортом високої інтенсивності. Dynamix Star доступний в кольорах білий/металік, чорний/антрацит, павич/антрацит і в новому кольорі зелений/антрацит у 2016 році.



Популярним вибором і бестселером є спортивний бюстгальтер Extreme Control (модель 5527). Бюстгальтер, що виконує свої функції навіть при заняттях спортом з найвищим рівнем інтенсивності, виготовлено з високофункціонального матеріалу піке і має безшовні чашки, які добре вбирають вологу, для забезпечення ще більшого комфорту. Повітропроникна сітка на спині охолоджує, а падовані (ущільнені і м'які) бретелі і чашки, що складаються з трьох деталей спереду і півмісяця збоку, надають підтримку під час виконання вправ. Даний бюстгальтер доступний у чорному, білому, зелений/антрацит кольорах і в новому кольорі 2016 року - «Ріо», доступному з лютого, як данина Олімпійським іграм у Ріо.



Якщо ви віддаєте перевагу застібці спереду, то бюстгальтер Anita active Frontline Open (модель 5523) це те, що вам потрібно. Бюстгальтер виконаний з функціональної і дихаючої бавовняної мікрофібри має регульовані комфортні бретелі з застібкою Velcro, а також безшовні формовані чашки для забезпечення комфорту. Відсутність швів означає відсутність незручних натирань і подразнень. Даний бюстгальтер - це відмінний вибір для тренажерного залу, воркаута, йоги, їзди на велосипеді та інших видів спорту середньої інтенсивності. Даний бюстгальтер йде в білому і чорному кольорах.
 



Нарешті, як завжди, переконайтеся, що ви носите коректний розмір білизни, звернувшись у магазин з хорошою репутацією, який би спортивний бюстгальтер ви не вирішили придбати. Якщо ви обрали неправильний розмір, то навіть найкращий у світі спортивний бюстгальтер Anita active не виконуватиме свою функцію, так що переконайтесь у правильності розміру перед здійсненням покупки. При покупці на нашому сайті не відмовляйтеся від консультації нашого оператора, який зателефонує вам після замовлення. Також на нашому сайті присутній список авторизованих нами магазинів в Україні, в яких можна купити білизна Anita active.

Матеріал переведено з блогу  
The world of Anita

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами