Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Готуємося до марафону!


 
Марафони - дуже популярний рух в Європі, де щороку мільйони бігунів змагаються в ім'я залучення уваги до важливих проблем, з метою збору коштів на благодійність і на інші важливі та добрі справи. Також участь в марафоні - хороший спосіб підштовхнути себе до максимального рівня своєї фізичної витривалості.
 
Марафон Virgin London, що відбувся цього року 23 квітня, має трасу довжиною в 26,2 миль, яка проходить вулицями Лондона. На тротуарах учасників аплодисментами зустрічали глядачі та вболівальники, які сподівалися хоча б мигцем побачити своїх бігунів. Також протягом усього року подібні заходи, марафони та гонки проходять по всьому світу.

Якщо ви тренуєтеся або готуєтеся до участі в марафоні, то вам потрібно уважно стежити за своїми планами тренувань, одягом та взуттям. Найкраще, якщо протягом цієї складної, а іноді виснажливої події, вам буде надана правильна професійна підтримка відповідних фахівців.
 
На офіційному 
веб-сайті London Marathon є гарні поради та рекомендації, які допоможуть вам почати тренування. Але ви можете працювати з особистим тренером, який допоможе вам зробити перші кроки. Можливо, вам вдасться долучити до такої корисної справи свого друга.

 
Якщо ви жінка, вам також потрібно переконатися, що у вас є правильно підібраний спортивний бюстгальтер (краще більше одного) для використання під час тренувань та на самому марафоні. Біг без належної підтримки грудей може призвести до незворотного пошкодження чутливої тканини грудей через інтенсивні коливання під час бігу. Це також відноситься до будь-якої іншої спортивної активності.
 

Anita active пропонує широкий вибір спортивних бюстгальтерів, з яких ви точно щось підберете для себе. Деякі з них ідеально підходять для спортивних змагань з високим рівнем активного навантаженнь, таких як біг - коли необхідна максимальна підтримка грудей.


Спортивний бюстгальтер Momentum в червоному кольорі
 
Extreme Control або Momentum від Anita active - прекрасні приклади спортивних бюстгальтерів для тих, хто тренується до марафону. Вони ідеально сидять на тілі, а спеціально розроблена м'яка підкладка без швів з махрової тканини всередині чашок бюстгальтера виключає натирання шкіри та контролює відведення поту з поверхні шкіри - це дійсно допомагає запобігти запаленню сосків (так звані «соски бігунів»), якщо ви колись стикалися з подібною проблемою, то повинні знати - це неймовірно боляче.
 
Обидва бюстгальтери дуже легко надіти та зняти, завдяки системі застібок ззаду та простих гачків, тому спортивний бра нагадує звичайний повсякденний бюстгальтер. Обидва бюстгальтери доступні в чорному, білому або в найпопулярнішому кольорі року, який змінюється щосезону.

Спортивний бюстгальтер Extreme Control в чорному та сірому кольорі
 
Якщо ви біжите марафон, напівмарафон, просто бігаєте для підтримки гарної форми або займаєтеся фітнесом, Anita active поруч, щоб підтримати вас на вашому шляху.
 
Скористайтеся пошуком на нашому сайті, щоб
 знайти найближчий магазин, де можна придбати спортивну білизну Anita active або замовте прямо зараз в нашому інтернет-магазині, щоб бути повністю впевненою: ви правильно «укомплектовані».

Матеріал переведений з блогу: THE WORLD OF ANITA
 
Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами