Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Рубрика Anita • Unique Body Wear: підсумки 2018 року

Новорічні дні – час підсумків і планів! Сьогодні ми теж зайняті цією приємною справою.

Якщо зібрати всі коробочки з білизною Anita, які ми передали в ваші руки за рік, вийде чимала гора розміром з невеликий будинок!

Ми збираємо і дбайливо зберігаємо історії, якими ви ділитеся з нами. Наприклад, про те, як ви пробігли свій перший марафон, і
бюстгальтер Air control став справжнім талісманом. Або про те, як після кесаревого розтину на диво швидко відновилися за допомогою бандажа ReBelt Panty! Як прийшли в один з наших Кабінетів Anita care, повернувшись з клініки в Німеччині, де доктор запитав, чи представлені в Україні кращі в світі протези грудей і спеціальна білизна Anita care після мастектомії. А ще надсилаєте нам фото, де ви приголомшливо красиві у весільній сукні і пишете, що під ним бюстгальтер-трансформер Padded Basic: декольте просто ідеальне! А той самий маленький чорний купальник з серії Rosa Faia зробив вас королевою пляжу, коли ви були у відпустці на Мальті. Скільки таких історій ще буде!

"Ви знаєте, це краща білизна, що я коли-небудь носила!" – ми щасливі кожному такому вашому відгуку!

При будь-яких, навіть найнестандартніших розмірах і для будь-якої ситуації, всі 365 днів у році ми допомагали підібрати не просто відповідний, але без компромісів ідеальний варіант білизни. Та ваші повторні замовлення, яких стає все більше, нас дуже радують!

Ми ще раз вітаємо вас з Новим роком і Різдвом і бажаємо за щоденними справами не забувати про себе, дихати на повні груди і відчувати, що життя прекрасне. Цінуйте свою красу і жіночність, бережіть своє здоров'я, будьте коханими і бажаними! ❤

 

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами