Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Рубрика Anita • Unique Body Wear: супер-сучасний матеріал Spacer

Зовсім недавно в білизняному гардеробі з'явилося "нове слово": Spacer. Новинка впевнено завойовує серця і підкорює топи продажів!

Матеріал Spacer – це супер-сучасна тривимірна тканина для виробництва щільних чашок бюстгальтерів. Вона складається з двох шарів спіненого мікроволокна, з'єднаних між собою найтоншими волокнами. Можете собі уявити бюстгальтер з щільною чашкою, зроблений... з повітря? Spacer – саме такий бюстгалтер, тому що повітря в ньому більше, ніж самої тканини.

У жаркому приміщенні або в найсильнішу літню спеку, а також при фізичних навантаженнях в такому бюстгальтері буде сухо і комфортно. За рахунок своєї сітчастої структури Spacer дуже зносостійкий. Він легко витримує безліч прань: зберігає форму, колір і весь зовнішній вигляд без змін. При цьому не затримує в собі забруднення і піт, як це робить поролон. Це справжня революція в світі білизни з щільної чашкою.

Бюстгальтери з використанням матеріалу Spacer відносяться до категорії "T-short bra": вони невидимі під блузками, футболками та пуловерами з тонких і трикотажних тканин.

Моделі з матеріалом Spacer є як в повсякденній колекції Anita (Selma 5637 і Spacer Basic 5438), так і в колекції для матусь (артикули Miss Anita 5010 і 5070).

Baby, you are space! Ще б! Ви виглядаєте надзвичайно і відчуваєте себе відмінно. Не порівнюйте це з поролоном навіть у думках. Просто одного разу приміряйте Spacer ❤

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами