Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Рубрика Anita • Unique Body Wear: як добре ви знаєте свій розмір?

Я знаю свій розмір!
Майже кожна наша жінка-покупець вперше починає з цих слів. Ви впевнені, що знаєте, який розмір ми повинні вам дати. І в 90% випадків виходять задоволені зовсім з іншим розміром, ніж думали! Чому так?

Перше, що ми робимо при підборі - визначаємо ваші заміри під грудьми і по грудях.
Потім з'ясовуємо ваші побажання за моделлю: з мереживом або рівна? щільна чи м'яка чашка? з кісточками чи без? відкритий або більш закритий? а можливо, для годування, спортивний або післяопераційний? І ще, які хотілося б за кольорами?

І тільки тоді пропонуємо Вам варіанти Anita у вашому розмірі.

Розмірні сітки різних брендів білизни дуже відрізняються. Відрізняються також особливості посадки на різну форму і розмір грудей різних моделей одного і того ж бренду. І навіть якщо ви вже носили білизну Anita, ми все одно уточнюємо актуальні на момент підбору виміри: наше тіло постійно змінюється. Саме так повинен працювати хороший bra fitter (консультант з підбору білизни). Всі консультанти наших фірмових салонів й інтернет-магазину проходять регулярне стажування в штаб-квартирі Anita в Бранненбурзі, де правильному підбору білизни приділяється дуже велика увага.

Anita знає: найкрасивіший і якісний бюстгальтер не буде прикрашати, підтримувати, зручно сидіти, бути безпечним для грудей і довго служити, якщо він неправильно підібраний за моделлю та розміром для конкретної унікальної жінки. І для того, щоб забезпечити максимальну точність підбору, Anita має унікальний розмірний ряд:
чашки – AA, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J
об`єм – 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115, 120 см.

Спробуйте порахувати, скільки сполучень виходить! І всі вони доступні вам з Anita! ❤



 

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами