Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Протези Anita care з адгезивними елементами

Серед силіконових протезів Anita care є серія протезів з адгезивними елементами (такими, що клеяться): наприклад, моделі 10461052. Це протези системи Anita Vario – вони дають жінці вибір, носити їх прямо до тіла або в бюстгальтері. Система Vario від Anita складається з полегшеного силіконового протеза, 4 синіх захисних плівок і 2 адгезивних елементів з синіми захисними смужками. Ці адгезивні елементи виготовлено із силіконового гелю, який пройшов випробування на сумісність зі шкірою. Такий матеріал використовується в медицині для лікування шрамів. Він сприятливо діє на структуру шраму, шрами стають більш м'якими і гладкими.
 

Використання протезів з адгезивними елементами
Перш ніж використовувати протез з адгезивними елементами, спробуйте, чи підходить він вам, помістивши його в бюстгальтер. Так ви разом з продавцем-консультантом зрозумієте, чи підходить вам форма протеза. Якщо форма протеза вам підходить, то можна носити його і безпосередньо до тіла. Шкіра повинна бути чистою, без слідів мила і лосьйону. При необхідності вимийте її теплою водою. Не користуйтеся ніякими косметичними засобами, які можуть вплинути на адгезивні властивості протеза! Спочатку зніміть захисну смужку з однієї половини адгезивного елементу і закріпіть її на тильній стороні протеза. Потім зніміть захисну плівку з іншої половини захисного елемента і закріпіть адгезивний елемент на протезі. Якщо адгезивний елемент правильно закріплений на протезі, то можете видалити залишки захисної плівки - вони більше не знадобляться. Перевірте, чи не виступає адгезивний елемент за кромку протеза. Одягніть бюстгальтер на здорову грудь. Вкладіть протез у чашку бюстгальтера, потім притисніть протез до тіла. Одягніть бретель на плече, підправте протез у бюстгальтері і перевірте перед дзеркалом, як він сидить.

Догляд за протезом і адгезивними елементами та їх зберігання
Доглядайте за протезом
Anita care кожен день. Для того, щоб забезпечити максимальне відновлення адгезивних властивостей, міняйте адгезивний елемент на протезі кожні 3-4 дні на інший. Все, що вам потрібно - вода і нейтральне рідке мило. Повільно відокремте протез з адгезивним елементом від тіла в напрямку зверху вниз. Потім налийте трохи рідкого мила на тильну сторону протеза, вимийте протез водою і ретельно змийте все мило. Не витирайте протез ні паперовими серветками, ні рушником, так як вони можуть залишити свої частки на адгезивному елементі! Просто струсіть воду, і через деякий час ви побачите, що адгезивні властивості відновилися. Потім накрийте адгезивний елемент захисною плівкою. Для збереження адгезивних властивостей використовуйте захисні плівки, що поставляються в комплекті з протезом та завжди зберігайте протез у коробці. У разі, якщо адгезивні властивості адгезивних елементів перестали відновлюватися до задовільного рівня після догдяду, замініть адгезивні елементи. Зазвичай одного комплекту адгезивних елементів вистачає на 3-6 місяців.

Використання протезів без адгезивних елементів
Якщо ви бажаєте, то протез можна використовувати як
звичайний протез без адгезивних елементів. При цьому його посадка і форма залишаться незмінними. Акуратно видаліть адгезивний елемент з протеза Vario разом з синьою захисною плівкою під струменем води. Потім протез можна вкласти в кишеню спеціального бюстгальтера для протеза від Anita. Не забудьте накрити адгезивний елемент ще однією захисною плівкою. Ще одна перевага полягає в тому, що адгезивний елемент не покриває тильну сторону протеза повністю. Завдяки цьому протез природним чином повторює всі рухи вашого тіла. Оскільки адгезивні елементи розтягуються в будь-якому напрямку, система забезпечує вам максимальну свободу рухів.

Подивитися протези системи Anita Vario ви завжди можете в будь-якому з наших
салонів-кабінетів Anita care
 
 
Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами