Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Video • Виробництво силіконових протезів Anita care

Anita - визнаний світовий експерт в питаннях збереження здоров'я та краси жіночих грудей. Anita знає все про білизну нестандартних розмірів і про білизну для пишних грудей, про білизну в період вагітності і про спортивну білизну. Але весь свій досвід і найбільшу увагу Anita приділяє жінкам, які зіткнулися з проблемою раку молочної залози і перенесли мастектомію.

Штаб-квартира Anita знаходиться в місті Бранненбург (регіон Баварія, Німеччина). Саме там з'являються усі моделі білизни Anita, обираються тканини і відбувається 100% контроль якості. Швейні цехи Anita, крім Німеччини, знаходяться також в Австрії, Чехії, Португалії, Туреччині, Таїланді та Малайзії. Уся білизна, зшита на цих фабриках, повертається в Бранненбург, де його якість перевіряється вручну, і вже звідти розподіляється в продаж по всьому світу.

Але виробництво силіконових протезів Anita care - тільки одне. І знаходиться воно високо в горах Баварії в місті Бад-Тольц (Bad Tölz). Більше 10 років незмінним керівником фабрики в Бад-Тольц є пан Штефан Фольк (Stephan Volk). У цьому відео пан Фольк показує весь процес виробництва силіконових протезів.
 

Під час екскурсій виробництвом пан Фольк пропонує потягнути плівку, яка стане оболонкою протеза. Навіть кілька людей, приклавши всі зусилля, не можуть розірвати надійний матеріал. Але слід пам'ятати, що досить проколу тонкою голкою, застібкою брошки або кігтем кошеня, щоб знищити весь протез.

«Це, звичайно, вкрай критична ситуація, коли хтось стикається з раком молочної залози. Це важливо, коли ти маєш можливість надати підтримку жінці у край екстремальний момент її життя. Я ніколи не втомлюся це робити, так як з нашими продуктами ми, в кінцевому рахунку, в змозі відновити відмінний зовнішній вигляд, а також дати жінці відчуття природності» - каже Стефан Фольк.

Вся компанія Anita Dr. Helbig GmbH працює так, щоб продукція Anita care невідкладно потрапляла до жінок, які в ній гостро потребують, в якій би країні світу вони не знаходилися. Навіть на складі готової продукції сектор
Anita care знаходиться найближче до зони навантаження - в Anita впевнені: жінка, яка перенесла операцію на грудях, повинна якомога швидше дізнатися про те, що Anita здатна повернути їй радість життя і впевненість у собі!
Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами