Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Вибір бюстгальтера для пишних грудей



Підбираючи бюстгальтер, існує одне неочевидне «вузьке» місце: розміри чашок та їх зміни вище та нижче по таблиці розмірів. Виходить якась плутанина, наприклад, чи відрізняється чашка C в розмірі 70С від C чашки в 85C?

Відповідь - так. Якщо розмір бюстгальтера зростає, то чашка також. Зрозуміло, що вона стає ширшою, щоб добре сидіти на тілі. (В іншому випадку, все закінчилося б тим, що ви б залишилися з двома крихітними чашками, які закрили б тільки передню частину грудей). Виходить, що якщо ви носите бра розміром 70С, а ваша мама - 80С, її бюстгальтер, розмір чашок та її груди будуть більше, ніж у вас.

 
Деякі консультанти по підбору нижньої білизни спробують продати вам білизну не зовсім коректного розміру через те, що розміри вашого бюстгальтера вже розпродані. Ви можете піти з магазину з бра, який не зовсім вашого розміру, а все через те, що існує так званий принцип «сестринських розмірів» при підборі бюстгальтерів. Наприклад, припустимо, що ви носите розмір 75D і бюстгальтер тієї моделі, яку ви вибрали, саме цього розміру вже проданий. Консультант може запропонувати вам спробувати 80С замість вашого стандартного 75D. У ньому ви відчуєте себе вільніше в спині і, найімовірніше, він буде відмінно сидіти на ваших грудях. Консультант може порекомендувати відрегулювати бретелі бра максимально тугий режим і після цього дев'ять з десяти, що ви, швидше за все, купите цей бюстгальтер. Головна проблема полягає в тому, що після того, як ви виперете його кілька раз, то тканина трохи розтягнеться, ви вже не зможете продовжувати регулювати режим на лямках, і термін служби бюстгальтера стане значно менше. Якщо ви платите хороші гроші за добре зроблений бюстгальтер ви дійсно хочете, щоб він прослужив якомога довше, тому таке придбання може стати дорогою помилкою.
 

Якщо ж ви оберете розмір чашки більше, а обсяг менше (в нашому прикладі - 70Е), це може принести свій власний набір проблем. Якщо груди правильно не підтримувати, то вони автоматично стають важче, тим самим викликаючи болі в спині та плечах. З цією проблемою частково можуть допомогти більш широкі лямки, дуже добре, якщо вони йдуть у комплекті. Але краще всього обирати розмір бра більш ретельно і обережно, тим більше, якщо у вас великий розмір грудей.

Fleur від Rosa Faia гарний вибір для тих, хто зіткнувся з подібною проблемою у виборі бюстгальтера і, звичайно ж, Lupina Big Cup, яка представлена на фото нижче.

 

Який стиль бюстгальтера ви б не вибрали, переконайтеся, що досвідчений консультант з підбору білизни правильно підібрав розмір.

Ознайомитися з каталогом та асортиментом нижньої білизни від Anita можна на
нашому сайті та в найближчому магазині білизни в вашому місті.
 

Матеріал переведений з блогу 
 The world of Anita.

 
Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами