Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Мереживна білизна: перемо в пральній машинці правильно


 
Від експерта з білизні - до експерта з прання білизни! Те, про що ви ще не знали: зазвичай розповідають, що бюстгальтери не можна прати в пральній машині, а ніжні мереживні бра потрібно прати тільки вручну. Так, звичайно, це так. Але в реальному світі жінки знають одне: все повинно бути швидко, особливо в домашньому господарстві. Так що перемо бюстгальтери в пральній машинці! Ті, хто дотримується таких 6 невеликих хитрощів, зможуть продовжити життя улюбленого бюстгальтера та задоволення від його носіння.
1. Завжди сушіть білизну після прання на свіжому повітрі
Ви можете використовувати для прання білизни пральну машину, але ніколи не використовуйте сушилку! Найніжніше висихання для бюстгальтера - сушка на свіжому повітрі. Коли ви вішаєте бюстгальтер, прикріплювати прищіпку найкраще на центральній частині між чашкамі і ніколи - на бретелях, які розтягуються з плином часу. Альтернатива: сушіть бюстгальтер в повністю розкладеному вигляді (дивіться пункт 4) в мішечку для білизни.

 
2.  Оберіть правильний миючий засіб
А саме: м'якодіючий миючий засіб. Він захищає матеріал та зберігає його волокна.

 
3.  Існує тільки одна відповідь: делікатне прання
Через те, що саме цей режим знаходиться найближче до ручного прання зі зменшеним числом обертів центрифуги. Менш швидкі обертання забезпечують менший знос еластичних матеріалів і дрібних деталей, такі як застібка на спинці бра.

 
4.  Ніколи не періть одяг без спеціального мішечка
Можливо, ви ніколи не замислювалися про це, але замочки на бюстгальтері часто заплутуються в шкарпетках або панчохах, бретелі, які обертаються в тісному барабані пральної машини переплутуються і зв'язуються між собою. Прикро! Заплутуючись, бюстгальтери на кісточках можуть погнутися, деформуватися та втратити свою міцність після неодноразового прання. Мішечок для прання забезпечить захист і збереже матеріал.

 
5.  Перемо разом з не менш ніжними речами
Об'єднуйте за принципом м'якості! Прання бюстгальтерів в пральній машинці разом з грубими джинсами, важкими рушниками або навіть куртками ні до чого хорошого не призведе. Такий варіант прання може спровокувати втрату форми чашок, перегин бретелей, а також швидкий знос всього бра.

 
6.  Швидке прання: прополощіть бюстгальтер в душі
Намагайтеся чергувати ручне та машинне прання. Цей трюк дозволить вигадати пару днів між машинними праннями. Просто візьміть бюстгальтер в душ та промийте його водою з шампунем. Це усуне поверхневі сліди поту та забруднення.
Влаштовувати такі «проміжні» полоскання в кінцевому рахунку навіть корисно: так ви рідше піддаєте свій бра інтенсивному пранню в пральній машині, що продовжує білизні термін служби, зберігаючи її міцність та еластичність.




 



 

 














 
 
 












 
 








 









 






 

Оригінал статті: 
Spitzenwäsche: BHs richtig in der Waschmaschine waschen
 

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами