Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

• Кулінарний майстер-клас з Клубом Anita Care у Харкові

 30.05.2019


Вже не раз ми писали про те, як Клубу Anita care везе на зустрічі з винятковими людьми. І це стає закономірністю. Можливо, коли «наша внутрішня антена» налаштована на те, щоб подарувати гостям клубної зустрічі неймовірний емоційний подарунок, то всесвіт чуйно вловлює наш настрій і дарує нам саме такі знайомства. Про кого ми хочемо вам розповісти? Це кулінарна студія «Кухня»! Це дуже красиве, атмосферний місце і незвичайні люди!





У літературі всього 36 сюжетів, в музиці всього 7 нот, але ніяка цифра не обмежує багатотисячні різноманіття літературних і музичних творів. Так і з форматами зустрічей Клубу: час від часу вони будуть повторюватися. І кожна з зустрічей, навіть в однаковому форматі, стає винятковою і неповторною. А формати зустрічей Клубу, що викликали найбільший захват наших покупців, ми прагнемо повторити в усіх наших містах, щоб якомога більше жінок стали учасницями незабутніх заходів.






Три роки тому ми вже запрошували членів Клубу в Харкові на кулінарний майстер-клас, але за цей час до нас приєдналося багато нових учасників. А значить, прийшов час повторити цей улюблений усіма формат. Кулінарна студія «Кухня» обіцяла подарувати неймовірну гастрономічну вечірку нашим гостям - покупцям Anita! І бажаючих взяти участь в цій зустрічі Клубу було більше, ніж дозволяли можливості студії. Адже кожна жінка здатна стати кулінарною чарівницею і дивувати своїх домочадців апетитними стравами. Для цього знадобиться трішки терпіння, трохи фантазії і невичерпне натхнення, яким можна зарядитися на кулінарному майстер-класі. А для зустрічі Клубу ми вибрали найпопулярніший і улюбленіший майстер-клас для м'ясоїдів: стейк з мармурової телятини і салат з куркою і карамелізованою грушею.







Під час майстер-класу ми дізналися як і де вибирати м'ясо, варіанти маринадів, заново навчилися користуватися спеціями, розібрали різні методи приготування стейків, навчилися готувати м'ясо необхідного прожарювання і дізналися багато інших секретів приготування смачних і соковитих стейків. Запальний і харизматичний шеф-кухар Тарас дуже артистично і захоплююче навчив нас карамелізовати грушу з апельсиновою цедрою, ефектно підпалювати самбуку і багато, багато цікавих секретів і подробиць. Але як же це було красиво! А головне - неймовірно смачно! Адже після приготування ми нашою клубною задушевною компанією все це дегустували і смакували! І наші гості ділилися своїм захопленням від заходу. Адже після майстер-класу ми навчилися не тільки правильно готувати страву, але і дізналися, як його ексклюзивно оформити і ефектно подати. Тепер на будь-яке сімейне торжество ви зможете стати справжнім шеф-кухарем і організувати сімейний банкет з цікавими частуваннями ресторанного рівня. Гості будуть в захваті! Як сказала одна з наших гостей, що тільки вчора такі страви їли в ресторані, а сьогодні вже вміємо це чудо готувати і подавати. І що Клуб Anita care як завжди здивував і неймовірно порадував! А всі ці фотографії дуже точно передають настрій.





І наскільки важливі нам слова наших клубних учасниць про те, що всі ми різного віку, професій і життєвих інтересів, але волею долі ми всі Anita. І вдячні цій спільноті за нові знайомства та цікаві заходи.




А ми в свою чергу хочемо подякувати всім нашим членам Клубу за довіру і відкритість. А Кулінарну студію «Кухня» за неймовірну гастрономічну вечірку, а також допомогу і щиру участь в екстрених життєвих ситуаціях. Після всього хочеться злегка перефразувати відому фразу: «Світ врятує доброта». Всім здоров'я!

До нових зустрічей з Клубом Anita care!


 

Задати питання

Ми з задоволенням відповімо на ваші запитання!