Відновити пароль

Немає облікового запису?

Зареєструватися

Знання • Чи можна вдало замовити білизну в Інтернеті?



На сьогоднішній день Інтернет дає нам можливість купляти усе, чого нам тільки захочеться, сидячи удома на зручному кріслі, лежачи у ліжку, мандруючи поїздом та навіть засмагаючи біля моря. Смартфони допомагають нам робити замовлення легко та швидко, не переступаючи поріг магазину.

Багато хто звик замовляти їжу, канцелярію, книжки, подарунки або такі речі, як бронь квитків, номерів у готелях тощо за допомогою Інтернету. Але деякі речі вимагають більш серйозного обміркування перед замовленням. Наприклад, купуючи одяг або білизну, важливо не помилитися з розміром. У цю категорію потрапляє взуття. Але розмір взуття можна назвати більш стабільним, адже він змінюється рідше та, швидше за все, з плином віку. З одягом, як правило, складніше. Якщо ви точно знаєте свої параметри (обсяг стегон, талії, грудей) ви можете пошукати в Інтернеті таблицю розмірів певного бренду та порівняти – чи збігається розмір, буде вільнішим, або, навпаки, тіснішим.

Білизна та купальники – це трохи інше. У цьому випадку треба підбирати розмір дуже уважно, адже ніхто не хоче, щоб шви трусів проглядали через одяг, а бюстгальтер був надто вільним та не надавав належної підтримки, тим самим завдаючи шкоди молочним залозам.
Тут не обійтись без ретельної примірки, якщо ви хочете почуватися впевнено та чудово виглядати.

Чи значить це, що вдало замовити білизну в Інтернеті неможливо? Ні, не значить. Вам усього-на-всього треба продумати усе уважно та заздалегідь. Кращій варіант – за допомогою примірки у магазині визначити свій розмір обраного вами бренду білизни.

У майбутньому, замовляючи білизну через Інтернет, ви будете впевнені в тому, що не купуєте «кота в мішку». Головне – триматися того бренду, який ви від самого початку намітили, бо одні та ті самі розміри у різних брендах відрізняються.

Anita – це прекрасний вибір білизни з великою чашкою для дам з пишною груддю, а також чудова білизни для жінок, які перенесли операцію на грудях. Білизна для матусь та для майбутніх матусь, спортивна лінія та, звичайно, просто шикарна білизна для дівчат та жінок. Так що, якщо ви шукаєте натхнення, радимо вам зазирнути в наші колекції та знайти найближчий до вас магазин, щоб примірити. 

Матеріал переведено з блогу The world of Anita

Написати у телеграм Написати у вайбер Зворотний дзвінок
×
Зв'язатися з нами